Villa La Pagerie in de Caribbean

 

1/ Introductie

‘La Pagerie’ is een luxueuze Franse villa met uitzicht op zee. De indrukwekkende villa in koloniale stijl ligt op het vredige eiland Carriacou in de Caribbean, een paradijs voor zeilers. Het huis is omgeven door een groene, rijk begroeide tuin vol bloemen, en is gebouwd bovenaan een koraalrots en een zandstrand die beide onderdeel zijn van het privégrondstuk.

   
 
2/ De Villa
‘La Pagerie’ biedt 5 moderne ensuite-slaapkamers en is een ideaal onderkomen voor 10 gasten. De veranda’s rondom de villa bieden een aangename verkoeling. Een groot zonneterras met een infinity-zwembad zorgt er optisch voor dat de ruime woonkamer verbonden lijkt met de zee. Vanaf het zonneterras kunt u de meest betoverende zonsondergangen zien.
 
3/ Kosten
Huur 2012-2013 Week Twee weken Maand
Winterseizoen (van 1 december ’12 tot en met 30 april ‘13) US$ 5,250 US$ 8,925  US$ 14,280
Zomerseizoen (van 1 mei ’13 tot en met 30 november ’13) US$ 3,850 US$ 6,545 US$ 10,470
Prijzen zijn inclusief BTW en exclusief 10% servicekosten op de hierboven genoemde bedragen.
Wilt u binnen 12 uur een offerte op maat, klikt u dan op de ‘contact-button’.
 

4/ Carriacou

Carriacou ligt in het oostelijke deel van de Caribbean. Het schitterende eiland is omgeven door koraalriffen waardoor het een zeer geschikte locatie is voor duikavonturen. Maar u kunt de mysterieuze onderwaterwereld met de vele tropische vissen op een steenworp afstand van de kust ook snorkelend verkennen.

 
 
5/ Bereikbaarheid
Carriacou heeft een klein vliegveld dat waar business-jets van over de hele wereld op aan kunnen vliegen. Ook kunt u vanaf Grenada International Airport gebruik maken van de dagelijkse vluchten naar Carriacou met SVG Air. Carriacou is ook bereikbaar per boot: vanaf St. George, de hoofdstad van Grenada, vertrekken er iedere dag veerboten naar het prachtige eiland.

Carriacou in 3 stappen:

Bereik Londen Gatwick vanuit elke stad in Nederland. Vlieg naar Grenada, 3 tot 4 keer per week. Land in Carriacou, hetzij door de lucht (20 minuten) of met de boot (2 uur).
 
Hieronder vindt u hieronder de luchtvaartmaatschappijen die vliegen naar Grenada:
 
  British Airways Aanbevolen voor de aantallen directe vluchten van Londen Gatwick naar St.George 's in Grenada en haar lage tarieven (£700 pond terugreis).


www.ba.com

 

 
  Virgin Atlantic Rechtstreekse vlucht van Londen Gatwick naar St.George 's, Grenada. www.virgin-atlantic.com
 
  Air Canada Rechtstreekse vlucht van Toronto naar St.George 's, Grenada.  www.aircanada.com
 
  American Airlines Rechtstreekse vlucht van New York / Miami naar St.George 's, Grenada. www.aa.com
 
  Delta Airlines Rechtstreekse vlucht van New York naar St.George 's, Grenada. www.delta.com
 

6/ Over ons

Ons doel is om uw verblijf op ‘La Pagerie’ van het begin tot het einde tot een geweldige ervaring te maken. Uw wensen zijn ons uitgangspunt en we sturen u dan ook graag een offerte op maat. Ons team zal alles in het werk stellen om uw droomvakantie te verwezenlijken.

 
 

© VILLALAPAGERIE.COM 2012 | INQUIRIES@VILLALAPAGERIE.COM |